Poziv na 3. humanitarnu likovnu koloniju ”Jarunska duga”

Jarunska duga

Pozivamo članove HDLU Zagreb na ”Jarunsku dugu”, 3. humanitarnu likovnu koloniju naših prijatelja – Društva distrofičara Zagreb, koja će se održati u nedjelju, 29. svibnja 2016. Kolonija je jednodnevna, traje od 9 do 16 sati, s bogatim sadržajem popratnih manifestacija. Prijaviti se za učestvovanje možete tako što ćete ispuniti prijavnicu sa podacima ( u produžetku teksta ) i predati je ili poslati Antunu Hosniju – Tončeku na e-mail: antun_hosni@net.hr ili se g. Antunu javiti na mobitel:  098/9232 – 124.

Mjesto održavanja kolonije je Otok Trešnjevka ( Kupalište za osobe s invaliditetom ), u okviru Sportskog rekreacijskog centra Jarun. Lokacija je dostupna javnim prijevozom ili vlastitim automobilom. Parkiranje je besplatno na mjestu događanja – uz napomenu na ulazu.

Sa kolonije prijašnjih godina:

Radovi nastali na Koloniji služe za opremanje i ukrašavanje prostorija Društva, ili druge namjene po odluci organa upravljanja DDZ-a. Učesnici biraju slikarski materijal i pribor prema svojim afinitetima ( platno, akrilne ili uljane boje, papir, akvarelne ili pastelne boje ). Ove godine preferira se oslikavanje odjevnih predmeta, kao i intarzija koje se mogu ušivati u neki odjevni predmet. Molimo da u prijavi posebno naznačite da želite oslikavati tkaninu…

Udruge gljivara ” Mavlin ”, Mjesni odbor Harmica i ŠRD Vukšinec pripremaju bogat izbor hrane za učesnike i goste. Posjetitelji mogu kupiti obrok po izboru po simboličnoj cijeni ( 20 kuna ), od čega prihod ide u humanitarne svrhe. Dozvoljeno je donijeti i ponešto od domaćih specijaliteta, posebno tekućih.

Cjelodnevni kulturno-umjetnički program u kojem sudjeluju KUD-ovi iz Šenkovca i Sv. Ivana Žabna, te Damir Juren na klavijaturama. Potrebne rekvizite za turnir u Belotu osigurava DZ ” Kerempuh ”.

Slikarima se preporučuje da ponesu podloge za slikanje i/ili štafelaj, te kistove i drugo što koriste za svoje kreacije. Učesnici turnira u Belotu prijave podnose Jadranki Pavelić na e-mail: jvpavelic@jadran-optima.hr

Voditeljica cjelodnevnog programa je Kostadinka Velkovska.

Prijavnicu treba ispuniti sa slijedećim podacima i poslati g. Antunu Hosniju na e-mail: antun_hosni@net.hr

 

P R I J A V N I C A ( pojedinačna, primjer )

Prijavljujem se za učesnika Humanitarne likovne kolonije ” Jarunska duga 3 ”.

Ime i prezime ( pseudonim ):__________________________________________

Adresa: ____________________________________________

E-mail: _____________________________________

GSM: _______________________________________

OIB _________________________ ( obavezan podatak )

NAPOMENA: Slikarice i slikari koji žele oslikavati odjevne predmete ” Vrijednih ruku ”, trebaju to posebno naglasiti i označiti.

Potpis:_____________________