Novosti na portalu ”Vrijeme divljine – zapisi iz prirode”

Jelena Martinović, ''Kvartovski policajac Mladen kao donski Kozak 1915.'', tuš na papiru, 42x30 cm
Jelena Martinović, ”Kvartovski policajac Mladen kao donski Kozak 1915.”, tuš na papiru, 42×30 cm

Na portalu ”Vrijeme divljine – zapisi iz prirode” možete razgledati nove sadržaje.

1. Kriminalističku novelu Hrvoja Kovačevića pod nazivom ”Putnik kroz vrijeme (smrt u prirodi)”, koja se objavljuje u nastavcima, možete čitati sa poveznice.

2. Istovremeno smo pozvali sve zainteresirane likovne umjetnike i kreativce da nam kroz razvijanje likovno-književne suradnje u projektu ”Vrijeme divljine – zapisi iz prirode” pošalju svoje ilustracije, inspirirane novelom Hrvoja Kovačevića ”Putnik kroz vrijeme (smrt u prirodi)”. Ilustracije treba poslati na mail hdlu.zagreb@outlook.com u jpg. formatu, sa imenom autora, nazivom i tehnikom – do 1. ožujka 2022. Najuspješnije ilustracije biti će objavljene u Proljetnoj virtualnoj izložbi na portalu ”Vrijeme divljine – zapisi iz prirode”.

3. Virtualnu izložbu Krešimire Gojanović, ”Magična šuma kroz fotografiju i crtež” možete pogledati na poveznici.

4. Virtualnu izložbu Jelene Martinović, ”Planinarski dnevnik kroz sliku i crtež” možete pogledati na poveznici.

5. Sadržaje sa novog portala ”Vrijeme divljine – zapisi iz prirode” možete razgledati i preko prateće Facebook stranice.

Projekt ”Vrijeme divljine – zapisi iz prirode” podržava Ministarstvo kulture i medija RH, u sklopu programa Razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe 2021./2022.