Portal “Zagrebački likovni umjetnici” poziva članove HDLU Zagreb na suradnju

Portal ” Zagrebački likovni umjetnici “, na adresi likumzg.wordpress.com – poziva umjetnike, članove Hrvatskog društva likovnih umjetnika Zagreb:

kada imate otvorenja svojih izložbi ili neka druga likovna događanja ( kolonije, radionice, i sl. ), šaljite nam vaše obavijesti za najavu na portalu.

Također se možete javiti i slati svoje tekstove i priloge ukoliko pišete o likovnoj i vizualnoj umjetnosti, te različitim strukovnim i profesionalnim problemima, vezanim uz rad likovnih umjetnika u Hrvatskoj. Dobro došle su i recenzije i predgovori raznim izložbama, reportaže o izložbama, i sl.

Na portalu će se također tijekom godine raditi i virtualne izložbe umjetnika – članova HDLU Zagreb, pa se i tu možete javljati prema potrebi, kada imate neki ciklus radova, koji biste željeli predstaviti javnosti.

Pošto je portal ” Zagrebački likovni umjetnici ” neprofitnog tipa, sve objave na portalu su besplatne i služe isključivo promociji hrvatskih profesionalnih likovnih umjetnika, kako bi domaća kulturna javnost bolje upoznala našu struku, značajne autore unutar nje i naša strukovna pitanja s kojima se bavimo.

U vezi svih dodatnih informacija, možete se javiti na službeni mail udruge: hdlu.zagreb@outlook.com