Denis Kaplan izlaže na dvije međunarodne skupne izložbe u Firenci

Umjetnik Denis Kaplan sudjeluje sa svojim slikama na dvije međunarodne skupne izložbe u Firenci. Prva izložba pod nazivom ”On tour” održava se u Galeriji Merlino (Via delle Vecchie Carceri, Firenca) i trajati će do 15. 5. 2017. Druga izložba pod nazivom ”Un’idea di Bellezza” održava se u galeriji Mentana (Piazza Mentana 2, Firenca) i može se pogledati do 16. 5. 2017.

Denis Kaplan, slikar koji živi i radi u Zagrebu, u svom umjetničkom izričaju kombinira dvije velike ljubavi – slikarstvo i glazbu. Njegove slike, pretežno apstrakcije u tehnici akrila na platnu, inspirirane su glazbenim djelima različitih žanrova, od klasične glazbe preko jazza i rocka, do popularnih melodija i evergreena.

Slike iz svog bogatog opusa od preko 500 djela, za koje je često i nagrađivan, osim na samostalnim izložbama, redovito uspješno izlaže i u mnogobrojnim internetskim galerijama, kako bi bile prezentirane zaljubljenicima u likovnu umjetnost širom svijeta. Bogati opus njegovih djela može se vidjeti na njegovoj web stranici Denis Kaplan Abstract Art Gallery. Pogledajte i fotoreportažu sa izložbi!