Galerija Crocrodeal poziva članove HDLU Zagreb na suradnju

Zagrebačka Poklon galerija Crocrodeal, namijenjena promociji i prodaji unikatnih umjetnina i djela hrvatskih autora, poziva članove HDLU Zagreb na suradnju. Galerija Crocrodeal nudi svim članovima HDLU Zagreb mogućnost prodaje njihovih djela, naročito kada je potrebno ono što većina ne može dati, račun, R-1, i slično – što redovno koči realizaciju prodaje firmama i općenito poslovnim subjektima.

Također, web stranica galerije Crocrodeal – crocrodeal.com.hr – je dobro posjećena, te će umjetnički voditelj galerije Robert Štimec rado napraviti profil na stranici umjetnicima i članovima HDLU Zagreb koji to žele, no autori koji se javljaju, neka pošalju uredan životopis s profesionalnim djelovanjem na hrvatskom i engleskom jeziku, i što kvalitetnije fotografije svojih djela.

Svi članovi HDLU Zagreb zainteresirani za suradnju i bilo kakve informacije o galeriji mogu se javiti Robertu Štimecu na mail: galerija.crocrodeal@gmail.com ili otići osobno u galeriju Crocrodeal, na adresi Radićeva 16, Zagreb.